Actualitate Sport

FOTBAL – Liga 3. Seria 5 – ACS Fotbal Comuna Recea nu mai are voie să facă niciun pas greșit

ACS Fotbal Comuna Recea a ratat sâmbătă ocazia de a se desprinde în fruntea clasamentului seriei a 5-a din Liga 3, pierzând pe teren propriu, 2-4 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Un meci viu disputat, cu trei penaltyuri, în care oaspeții au fost mult mai pragmatici, au marcat repede și au “trăit” confortabil până la final. Faptul că au învins la doar două goluri diferență poate conta enorm la final, unde se iau în calcul meciurile directe în cazul egalității de puncte.

 

Antrenorul Valentin Suciu a declarat după meci: “Am început jocul bine și am continuat bine, reușind să avem mai multe situații de gol. Per ansamblu, sunt mulțumit de băieți. Le-am spus că am devenit antrenor pentru astfel de meciuri și sper că au simțit și ei acest succes, deoarece astfel de meciuri ne arată unde ne aflăm. Felicit jucătorii și sunt bucuros că pregătesc o echipă care a demonstrat că e bună”.

 

Recea și Miercurea Ciuc sunt acum la egalitate de puncte. Recea are un golaveraj mai bun, însă va conta pe final doar “dubla directă” dacă echipele vor rămâne la egalitate de puncte. Mai sunt șapte etape până la final și Miercurea Ciuc pare ușor avantajată de program. Are patru meciuri acasă și trei afară, în timp ce Recea are patru meciuri pe teren străin și trei acasă.

Dacă este să ne uităm doar la clasament, Miercurea Ciuc are meciuri mai grele pe teren propriu decât afară. Sunt însă fel și fel de abordări ale meciurilor, așa că știm că se poate întâmpla orice până la final. Momentan, singurul lucru care contează este că Recea are un plus față de Miercurea Ciuc.

 

Recea. Acasă cu Hărman, Râșnov, Sănătatea. Deplasare la Gaz Metan II, Tășnad, Reghin și Turda

Miercurea Ciuc. Acasă cu Târgu Mureș, Bistrița, Minaur, Unirea Dej. Deplasare la Gaz Metan II, Hărman, Tășnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *