Actualitate Sport

FOTBAL – Liga 2 – Din ciclul: cum ne încurajăm echipa – cu bâte, boxuri și fumigene

Un autocar în care se aflau suporteri ai echipei ASU Politehnica Timişoara, care se deplasa spre Constanţa, a fost oprit, astăzi, în Prahova, poliţiştii găsind asupra unora dintre pasageri bricege, boxuri şi bâte. De la ora 17:00, SSC Farul Constanţa joacă pe teren propriu cu ASU Politehnica, în etapa a 29-a a Ligii 2.

Potrivit IJP Prahova, poliţiştii rutieri au oprit, pentru verificări, un autocar care se deplasa pe DN 1, pe sensul Braşov-Ploieşti. Autocarul a fost oprit aproape de intrarea în Ploieşti. ”În urma verificărilor, asupra unora dintre pasageri au fost depistate diverse obiecte contondente, unele dintre acestea interzise a fi deţinute în asemenea circumstanţe, bricege, boxuri, bâte”, anunţă IJP Prahova.

Poliţiştii fac cercetări pentru port ilegal de obiecte periculoase. Surse judiciare au declarat că în autocar se aflau suporteri ai echipei ASU Poli Timişoara. Aceştia mergeau din Timişoara spre Constanţa, la meciul de fotbal SSC Farul – ASU Politehnica Timişoara. În autocar au mai fost găsite fumigene şi proteze dentare pentru box.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *