Actualitate

Aproape 600 de joburi vacante anunţate pentru Bursa generală a locurilor de muncă din Baia Mare, din 12 aprilie

Vineri, 12 aprilie, la Casa Armatei din Baia Mare, str. Hortensiei nr. 1, începând cu ora 09:00, are loc Bursa generală a locurilor de muncă.

Până pe dată de 9 aprilie, au fost contactaţi 140 de agenţi economici, 40 dintre ei confirmând participarea la eveniment. Aceștia oferă 560 locuri de muncă din care 56 sunt pentru șomerii cu studii superioare (ingineri, economiști, specialiști HR, etc.).

De asemenea, pentru persoanele fără studii superioare sunt disponibile peste 500 locuri de muncă în domenii de activitate cum sunt: construcții, comerț, metalurgia aluminiului, fabricarea de mobilă, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, fabricarea de mașini și utilaje, producție articole din ceramică, hoteluri și restaurante, producția cărnii, activități ale agenților de plasare a forței de muncă, Întreținerea și repararea autovehiculelor).

Acestea sunt date preliminare iar acțiunea de înregistrare a angajatorilor care doresc să participe la Bursă Generală a locurilor de Muncă, va continuă până pe dată de 11 aprilie. Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante pot să le comunice pe adresa de e-mail a AJOFM Maramureș – [email protected]

Tot în data de 12 aprilie, are loc Bursa locurilor de muncă ROMarmația, eveniment ce se va desfășura la Sighetu Marmaţiei, în incinta Liceului Tehnologic Forestier – sala Multimedia, strada Dragoș Vodă nr.43, începand cu ora 12:00.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *