112

Doi şoferi certaţi cu legea, urmăriţi în trafic de poliţiştii maramureşeni

Duminică, 7 aprilie, doi conducători auto au fost urmăriţi în trafic întrucât nu au respectat semnalele regulamentare de oprire efectuate de poliţişti.


Este vorba despre un bărbat din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, care a fost urmărit aproximativ 1 km de poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus. Autoturismul condus de acesta a fost oprit pe o uliţă din localitatea Suciu de Sus, iar conducătorul auto şi pasagerul, care au fugit pe câmp spre o pădure, au fost prinşi şi imobilizaţi de poliţişti. S-a constatat că cel de la volan avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi va fi cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Al doilea conducător auto care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost urmărit de poliţişti din Baia Mare până în Baia Sprie şi s-a constatat că acesta a fugit de poliţie pentru că avea expirată autorizaţia de circulaţie provizorie. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Baia Sprie, pe numele căruia poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *