Actualitate Sport

HANDBAL – Liga Zimbrilor – Ionuț Ciobanu vine la Minaur, Albert Cristescu și-a prelungit contractul

După ce săptămâna trecută s-a bătut palma cu extremă dreaptă Tomas Cip, internțional ceh (două sezoane), iar Alexandru Csepreghi și-a prelungit contractul pentru încă un sezon, astăzi am avut alte două nume în obiectiv. Portarul Ionuț Ciobanu lasă CSM București pentru a veni la Minaur (două sezoane), în timp ce pivotul Albert Cristescu a semnat și el prelungirea contractului pentru încă doi ani.

 

Ionuț Ciobanu s-a născut pe 23 septembrie 1984 în București, are 2.02 m și este portar.A crescut la CS{ 3 Steaua București, după care a jucat pentru Steaua (2005-2010), Pandurii Târgu Jiu (2010-2011), CSM București (2011), Toledo BM – Spania (2011-2012), HC Odorhei (2012-2014), Mulhouse HSA – Franța (2014-2016), CSM București (2016 – până în vară). A făcut parte și din echipa națională, cu care a participat la Campionatul Mondial din Suedia (2011).

 

Ionuț Ciobanu: “Am ajuns la concluzia că e mai bine pentru mine să vin la Minaur și am semnat aici pentru doi ani. Minaur este un club de tradiție în România și are un palmares grozav, iar eu am fost convins să vin aici pentru proiectul care este în lucru”.

 

Albert Georgian Cristescu s-a născut pe 30 mai 1992, la Moreni. Are 1.98 m și 97 kg și joacă pem postul de pivot. La juniori a evoluat pentru echipa din Moreni, CNOE Sighișoara. A evoluat la CSM București, HCM Constanța, HCM Baia Mare, Steaua București și CS Minaur. A fost component al echipei naționale și sperăm să fie și în continuare.

Albert Cristescu: “Am ales să-mi prelungesc contractul cu Minaur. Să știți că este singurul club din România care promovează tineri. Sezonul acesta, zic eu, ne-a lipsit și experiența, dar sperăm să fie mai bine în cel care vine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *