Sport

CS Minaur întâlnește CSM București pe teren propriu

Etapa cu numărul 24 din Liga Zimbrilor readuce echipa masculină pe teren propriu. De această dată, suporterii băimăreni vor avea ocazia să îi vadă evoluând pe băimăreni împotriva formației CSM București.

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 18:00 în Sala sporturilor Lascăr Pană și va fi arbitrată de cuplul C.Gorina(DJ)/F.Melencu(DJ), observator G.Nasturel(CS). Înaintea partidei, gazdele ocupă locul 9, în timp ce adversarii ocupă locul II în campionatul provizoriu al Ligii Zimbrilor.

“Mai avem 3 etape foarte grele până la finalul sezonului regulat și încercăm să folosim aceste meciuri pentru a ne pregăti pentru partea finală a campionatului care nu va fi deloc ușoară. De asemenea, încercăm să ne mulțumim suporterii cu un meci bun și cu atitudinea corectă pentru astfel de meciuri.” a declarat Raul Fotonea, antrenor al CS Minaur.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 17:00.

În următoarea etapă, formația băimăreană întâlnește în deplasare AHC Potaissa Turda, joi, 28 martie, ora 18:00, în Sala Gh. Barițiu din Turda.

One Response

  1. Ma intreb oare de ce nu scoate nimeni nici un sunet despre umilinta de aseara din sala sporturilor ?
    Lucrurile erau clare dupa primele etape din campionat ca MINAUR este mai slaba ca si anul trecut.Acum doar s-a pus capat aberatiilor lui FOTONEA,MARTA,ADI POPOVICI,VIMAN & co.Toti acestia ne-au dovedit ca ii doare in cot de MINAUR,le pasa doar de banii publici pe care ii pot manevra.Spectatorii au plecat la fiecare infringere cu un gust amar,de data aceasta NEPUTINTA jucatorilor de la MINAUR a adaugat la amaraciune ,si UMILINTA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *