Actualitate Administratie

CNAIR caută “ţap ispăşitor” pentru eşecul de pe DN 18B, Baia Mare – Târgu Lăpuș

 Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga cere interventia de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, între Baia Mare și Târgu Lăpuș și îi transmite un avertisment public directorului regional, Radu Băruță!

 

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga a dispus marţi, 12 septembrie intervenția de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, după ce a constatat o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreținere pe sectorul de drum Baia Mare- Târgu Lăpuș, aflat pe raza Secției de Drumuri Naționale – Baia Mare.

 

“ Vreau ca mâine să văd acolo primele camioane cu asfalt și vreau să tratați serios aceste lucrări. Este inadmisibil să lăsați un drum să ajungă în starea asta!” i-a transmis Directorul General al CNAIR S.A., Narcis Neaga, directorului regionalei Cluj, Radu Băruță.

 

În cadrul discuției, directorul regional Radu Băruță a fost avertizat că va fi destituit din funcție în cazul în care nu înțelege să își ia în serios atribuțiile.

 

Cu această ocazie, Directorul General al CNAIR S.A. a cerut și suspendarea imediată din funcție a șefului Secției de Drumuri Naționale – Baia Mare, Loghin Mateiaș și cercetarea disciplinară a acestuia, pentru neglijență în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

 

Atribuțiile șefului SDN Baia-Mare, vor fi preluate  de adjunctul acestuia, Pop Mircea, care trebuie să ia măsuri urgente pentru remedierea situației sectorului de drum național aflat în administrare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *