Actualitate Sport

Cine şi de ce ascunde mizeria sub preş la Minaur?

Handbaliştii de la Minaur au pierdut în această săptămână pe teren propriu un meci extrem de important cu Dunărea Călăraşi (31-32), ceea ce scade dramatic şansele băimărenilor de a-şi atinge obiectivul fixat pentru acest sezon: calificarea în play-off (primele 8 locuri în clasament). 

Chiar dacă evoluţia jucătorilor a fost modestă şi antrenorul Fotonea s-a dovedit, din nou, total neinspirat, suporterii și-ar dori să afle adevăratele cauze ale acestui eşec. Din informaţiile furnizate de mass media mai mulţi jucători  s-au confruntat cu probleme de sănătate care nu le-a permis să fie pe teren la acest joc (Cristescu, Makaria, T. Marta, Markelau, Haiduc – a jucat 3 minute) sau au fost nevoiţi să joace, deşi prezentau simptome de boală, și nu facem referire la accidentări. 

Înaintea meciului şi chiar după jocul de miercuri cu Dunărea Călăraşi handbaliştii de la Minaur ar fi acuzat stări de slăbiciune și dureri de cap. Spectatorii au observat  din tribună că mulţi jucători erau apatici, fără rezistenţă specifică efortului, drept dovadă că echipa a căzut pe final şi a pierdut meciul, deşi în prima repriză Minaur a condus şi cu 5 goluri diferenţă!

Suporteri ai echipei Minaur au confirmat că ar fi văzut handbalişti spitalizaţi, trataţi cu perfuzii. Chiar antrenorul Raul Fotonea declara înaintea meciului: “Sper că până la ora meciului să avem toţi băieţii sănătoşi pentru că am avut destule probleme de sănătate în ultima perioadă”.

Un jurnalist băimărean constata chiar în cronica meciului: “Sunt destule probleme medicale, inclusiv unele legate de alimentaţie”.

De ce nu s-a oferit nicio informaţie oficială din partea clubului? 

De ce nu se explică motivele pentru care au fost internaţi jucătorii?

De ce au fost lăsaţi jucătorii să intre pe teren dacă prezentau simptome ale unei boli, probabil ale unei toxiinfecții alimentare?

Cine răspunde la clubul Minaur de problemele medicale şi ce a făcut respectiva persoană pentru a preveni aceste problemele?

A fost demarată o anchetă pentru a afla de unde provin aceste probleme medicale generalizate și cine se face vinovat?

Pentru că este vorba despre mai mulți jucători care au prezentat simptome similare, au fost anunţate Direcţia de Sănătate Publică sau Direcţia Sanitar Veteriară şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş de problemele existente?

Sunt multe întrebări la care se cer răspunsuri. Probabil că nu va răspunde nimeni, pentru că este o un obicei la Minaur să se ascundă mizeria sub preş!

Ce părere au consilierii locali care asigură finanţarea clubului Minaur? Dar suporterii?

One Response

  1. intrebati-l pe domnul presedinte Marta : de ce nu i-a trimis la Spitalul de Boli Infectioase pt investigatii si le-au facut perfuzii in vestiar la jucatori ? Va spun eu de ce .Pentru ca se autosesizau cei de la Spital,si trimiteau control la restaurantul domnului presedinte Marta unde s-au infectat jucatorii .Traiasca Romania !!! Nu o sa ne schimbam niciodata mentalitatea !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *