112

Patru conducători auto băuţi la volan,depistaţi în trafic de poliţiştii maramureşeni

Patru conducători auto, care au ignorat prevederile legale ce interzic consumul de alcool la volan, au fost depistaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor. Mai mult, unul dintre ei a fost implicat în producerea unui accident de circulaţie.


Un tânăr de 22 de ani, domiciliat în Baia Mare, a fost depistat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.30, pe bulevardul Decebal din municipiu. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie alcoolică de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat şi un bărbat de 35 de ani din Dragomireşti, în timp ce conducea aseară, la ora 23.30, pe raza oraşului Săliştea de Sus.

Tot aseară, poliţiştii care efectuau activităţi pe D.J.187, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani din Poienile de sub Munte, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o concentraţie de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O concentraţie mai mică de alcool, dar consecinţe grave la Remetea Chioarului. Un bărbat de 40 de ani din localitate, care a condus în stare de ebrietate şi cu viteză, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Şoferul şi un pasager au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat o concentraţie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *