Comunitate

YMCA ROMANIA: Ateliere non formale gratuite pentru tinerii din Baia Mare

Începând din luna ianuarie 2018, tinerii voluntari ai Serviciului European de Voluntariat, găzduiți de Federația YMCA Romania, vor oferi copiilor și tinerilor din Baia Mare ateliere non formale gratuite.

Astfel, Jonathan van Varik din Olanda va susține un program de învățare a limbii engleze pentru începători, focalizându-se pe comunicare.

Voluntara Angelika Petritz din Austria va facilita un atelier de dans și cultură austriacă.

Cecilia Fini din Italia va organiza un atelier de teatru în care îi va învăța pe copiii și tinerii doritori tehnici din acest domeniu.

Maeliss Vray din Franța va derula activități pentru beneficiarii adăpostului de noapte.

Barbara Pereira din Portugalia va organiza un eveniment – călătoria refugiaților – o adaptare a metodei Biblioteca vie – cu mărturii ale refugiaților și solicitanților de azil.

Juan Gallardo Roca din Spania va organiza un atelier de șah pentru copii și tineri în colaborare cu unul din cluburile de specialitate din oras.

Cei 6 voluntari SEV se află în Baia Mare din luna octombrie 2017. În această perioadă, ei au susținut programe educaționale pentru copiii și tinerii din Baia Mare, Cavnic, Copalnic Mănăștur, Șomcuta Mare și Cavnic.

YMCA ROMANIA

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *