Actualitate Comunitate

Vot favorabil pentru proiectele de reabilitare a unor blocuri sociale din Baia Mare

Consilierii locali ai municipiului Baia Mare s-au întîlnit în 24 iulie în şedinţa extraordinară pentru a aprobă o serie de proiecte necesare în vederea urgentării depunerii spre finanţare europeană a proiectului care vizează reabilitarea blocurilor sociale, Horea 46A, Grănicerilor nr. 116, Luminişului 13 şi 13A.
Acesta urmează să fie depus pentru finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Municipiul Baia Mare urmând să aibă o contribuţie financiară foarte redusă la execuţia investiţiei. Proiectul vizează lucrări de izolare termică a faţadelor, refacerea sistemului de încălzire şi al celui de furnizare a apei calde de consum, dar şi alte lucrări conexe. Potrivit calendarului de realizare a investiţiei, cele două lucrări urmează să fie finalizate în termen de 16 luni.
În sala de şedinţa au fost prezenţi 17 dintre cei 23 de consilieri ai municipiului Baia Mare fiecare dintre aceştia votând favorabil pentru proiectele puse în discuţie, astfel că acestea au fost aprobate cu unanimitatea de voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *