Anunturi - Informatii Utile

Vital: Întreruperi ale furnizării apei potabile, marţi 17 octombrie

Băimărenii care locuiesc pe străzile Gheorghe Doja, Reconstructiei si Marinarilor, dar si cetatenii care locuiesc in localitatea Rus ( nr 8-21) rămân în 17 octombrie, temporar,  fără apă potabilă la robinete. Oficialii societăţii Vital anunţă că din cauza unor lucrări la reţeaua de distribuţie, celor in cauza le va fi sistată furnizarea de apă potabilă intre orele 08.00- 15.00.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecinţă unor lucrări de modernizare şi reabilitare la reţeaua de distribuţie a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zona, ele sunt necesare pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite şi pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă şi la sistemul de canalizare, arată reprezentanţii societăţii Vital.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

 

Data Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
17-Oct-2017 10.00 – 15.00 deviere conductă fără apă loc.Rus nr. 8 – 21
17-Oct-2017 08.00 – 18.00 cuplare la rețeaua nouă fără apă str.Gheorghe Doja
17-Oct-2017 08.00 – 12.00 cuplare la rețeaua nouă fără apă str.Reconstrucției, str.Marinarilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *