Actualitate

Veste bună. Teren pentru Aeroportul Internaţional Maramureş, din domeniul public al statului și administrarea Aeroclubului României

O nouă veste extraordinară pentru Aeroportul Internațional Maramureș și pentru Consiliul Județean a venit aseară la finalul ședinței Guvernului României.


Guvernul României a adoptat o Hotărâre pentru trecerea unui teren din domeniul public al statului și administrarea Aeroclubului României în domeniul public al județului Maramureș și administrarea Regiei Autonome Aeroportul Internațional Maramureș.

“După foarte mult timp demersurile noastre sunt încununate de succes astfel încât unul dintre ultimele obstacole în finalizarea demersurilor pentru că pe Aeroport să se efectueze zboruri internaționale este înlăturat! Vreau să mulțumesc mult domnului secretar de stat în Ministerul Transporturilor Dragoș Titea pentru eforturile din ultimele două săptămâni și în mod special doamnei premier Viorica Dăncilă pentru susținerea continuă a proiectelor județului Maramureș!”, a scris Gabriel Zetea pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *