Actualitate Turism

Standul Maramureșului la Târgul de Turism al României, vizitat de ministrul Turismului

A 40-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR), cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului a demarat oficial joi, 15 noiembrie, la Romexpo, București, urmând să se desfășoare pe parcursul a patru zile, până în 18 noiembrie.

În prima zi a ediției de toamnă a TTR, standul județului Maramureș a fost vizitat de ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, de secretarul de stat în Ministerul Turismului, Cristina Tărteață, de rapsodul Grigore Leș, dar și de CEO Eurolines, Dragoș Atanasiu.

La fel ca la edițiile anterioare, reprezentanții Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania” au bucurat și au încântat audiența prin reprezentații artistice extrem de apreciate de vizitatori, care au fost susținute pe scena amplasată în cadrul Romexpo. Toți cei care au trecut pragul standului amenajat de reprezentanții județului Maramureș s-au arătat extrem de încântați de meșterii populari Maria Zapca și Daniel Leș care au reprezentat, și de această dată, una dintre principalele atracții pentru vizitatori.

navigate_before
navigate_next
Toți musafirii care au trecut pe la standul județului Maramureș au gustat bucatele tradiționale maramureșene oferite de organizatori. Vizitatorii s-au arătat extrem de preocupați și de oferta pregătită de unitățile de cazare prezente la ediția de toamnă a Târgului de Turism a României, arătând că își doresc să ajungă în Maramureș cât mai curând.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *