112

Șoferul TIR-ului care a provocat un grav accident la Gherla s-a spânzurat

Șoferul TIR-ului care a provocat accidentul de la ieșire din Gherla spre Cluj-Napoca, duminică seara, a fost găsit spânzurat luni dimineață. Aceasta fugise de la locul accidentului și polițiștii l-au căutat mai bine de 12 ore. În aceasta dimineață cadavrul bărbatului a fost zărit într-o gospodărie, în Bunești, la 15 kilometri de locul accidentului.

Șoferul TIR-ului nu îl cunoștea pe proprietarul gospodăriei, astfel că locul în care și-a luat viața a fost întâmplător. Cinci persoane au fost rănite în accident, dar viața acestora nu este pusă în pericol. Anchetatorii merg acum pe două variante de lucru și verifică dacă bărbatul și-a pus capăt zilelor pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice sau pentru că s-a speriat.

Accidentul rutier a avut loc la data de 28 octombrie, în jurul orei 19:30, pe DN 1C E 576, în afara localității Gherla.

„Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autotrenul pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.
Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, scrie Ziarul Clujean.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani, acestea fiind transportate la spital.

Șoferul TIR-ului a fost găsit spânzurat în această dimineață pe raza loc Bunești”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj într-o informare de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *