Sport

Scene de groază în Liga a IV-a: arbitrul meciului, bătut cu pumnii şi picioarele de jucători!

Arbitrul aiudean Mihai Domşa a fost bătut cu violenţă, la Șpring (Alba), de cațiva fotbaliști ai echipei Viitorul Spicul Daia Română, agresiunea începând pe teren şi fiind continuată la vestiar, unde centralul a fost salvat de intervenţia unuia dintre tușieri, informează Ziarul Unirea. Partida fără miză, din etapa a 26-a a Ligii a 4-a dintre Euro Șpring (locul 4) şi Viitorul Spicul Daia Română (locul 7) s-a încheiat în minutul 89, la scorul de 2-1, după bătaia aplicată arbitrului.

“Meciul a fost unul uşor, fără faze cu probleme, deşi am simţit tensiune în teren. Totul a plecat de la faza din minutul 89, când în urma unei lovituri libere din zona băncilor de rezerve, Horea Ciucă a acuzat un fault în atac, la acţiunea în care gazdele au marcat golul secund”, a povestit Mihai Domşa.

Furios la culme, fundaşul oaspeţilor s-a repezit la central pe care l-a îmbrâncit, l-a lovit cu pumnul şi, după ce acesta a căzut, Domşa a fost agresat de mai mulţi jucători dăieni, printre care şi Paul Ciucă, fratele lui Horea Ciucă.

“Am trăit o ploaie de lovituri, eram căzut după pumnul primit de la Horea Ciucă, am încercat să mă apăr la faţă, dar Paul mă lovea cu picioarele în spate, am luat numeroase lovituri, în diverse zone ale corpului”, a mai povestit Mihai Domşa.

S-a creat un meleu, jucătorii gazdă a încercat să-l protejeze pe central, iar mijlocaşul gazdelor, Andrei Miclea, a primit o lovitură ce l-a făcut KO. Nervii au degenerat, fotbaliştii s-au îmbrâncit, în timp ce centralul încerca să fugă la vestiar, moment în care un alt jucător al gazdelor, fundașul Radu Cibu, a fost pus la pământ.

Arbitrul Domșa a fost salvat de asistentul Sergiu Gligor şi un om de ordine, apoi a apucat să sune la “112”, însă în timp ce vorbea la telefon pentru a solicita ajutorul poliţiei, s-a trezit cu Horea Ciucă în vestiar, acesta administrându-i o nouă corecţie fizică!

“Noi asistenţii nu am păţit nimic, dar până să ajung la vestiar, Horea Ciucă l-a agresat din nou pe Mihai Domşa”, a spus Sergiu Gligor. În cele din urmă, la faţa locului a ajuns un echipaj al poliţiei şi o ambulanţă, care i-a transportat pe Mihai Domşa, Andrei Miclea şi Radu Cibu la spitalul din Sebeş.

“Sunt bătucit rău. O să solicit certificat medico-legal, să văd câte zile de spitalizare voi primi şi o să depun plângere penală împotriva fraţilor Horea şi Paul Ciucă”, a menţionat Mihai Domşa.

Arbitrul în vârstă de 25 de ani din Aiud, de 7 ani în lotul Ligii 3-a, nu se afla la prima cafteală din acest an. La începutul lunii aprilie, la derby-ul dintre Transalpina Șugag şi CS Ocna Mureş, scor 4-5, după final a fost agresat de doi spectatori pătrunşi pe teren, însă acolo a scăpat ieftin, faţă de ce a păţit la Șpring.

“Am trăit clipe de groază la Șpring, comparativ cu ce s-a întâmplat la Șugag. Acum chiar am luat bătaie”, a conchis Mihai Domşa.

Sursa:digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *