112

Scandal mocnit la Poliţia de Frontieră: adăposturi distruse şi mesaje de intimidare

navigate_before
navigate_next

Scandal mocnit la IJPF Maramureş. După ce un angajat a publicat fotografii halucinante cu condiţiile de muncă şi a scris un mesaj pe reţelele de socializare, au apărut şi repercusiunile. Acelaşi membru de sindicat a publicat un alt set de fotografii în care arată primele “măsuri” luate, dar şi mesajele primite după prima postare.

“Prima reactie la postarea de ieri a fost distrugerea colibelor care de ani de zile erau singurul loc in care politistii de frontiera se putea adaposti de ninsori si ploi ,in zonele in care isi executau misiunile pentru ca nu exista nimic amenajat in acest sens pentru protectia noastra. Pur si simplu trebuia sa stai in ploaie sau ninsoare ore intregi iar despre folosirea autospecialelor in misiuni se considera ca nu sunt eficiente. Cat despre colegul de la “firmă”care mi-a dat mesajul de mai jos am sa ii dau ocazia sa detalieze in scris motivele pentru care incearca sa intimideze un reprezentant sindical “, a scris Radomir Răzvan.

Poliţiştii de frontieră maramureşeni se plâng de condiţiile de muncă: “Cred că şi acum câteva sute de ani erau condiţii mai bune pentru cei ce păzeau frontierele” – FOTO şi VIDEO

 

One Response

  1. In atentia viitorilor candidati la concursurile organizate de I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, pentru ocuparea unor functii in statul de organizare; doritorii sunt rugati sa efectueze anterior examenului, pregatire cu membrii comisiei de concurs, dl. silviu sau don petrica.
    EUROPA ……. EUROPA ……. iti deplang frontierele!
    Oamenii buni si onesti voi mai credeti in spiritul de competitie sau in dreptate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *