Rugby

Rugby. Stagii naţionale de pregătire în Baia Mare

Municipiul Baia Mare a găzduit Stagiul Național de pregătire rezervat generației 2001. Acțiunea de pe Stadionul Phoenix a fost coordonată de un corp tehnic formată din prof. Răzvan Popovici și prof. Mircea Taloș (ambii antrenori ai Clubului Sportiv Școlar Centrul Național de Excelență Baia Mare), prof. Mihai Coca de la Școala Gimnazială Cornu Luncii, George Sava, lectorul univ.dr. Gheorghe Sabău directorul Departamentului de Dezvoltare Transilvania-Nord respectiv preparatorul fizic Andreea Delean.

Stagiul, organizat sub egida Federației Române de Rugby, a inclus rugbyști din regiunile Transilvania, Moldova și Muntenia. Medaliata cu bronz din stagiunea trecută, CSM Baia Mare (echipă antrenată de Adrian Manolache) a fost prezentă cu un număr de patru sportivi: mijlocașul la grămadă Sergiu Pop, jucătorul din linia a-II-a Dani Coman, pilierul Alexandru Maxim respectiv aripa Sergiu Borota. Acțiunea din Baia Mare este o continuare a stagiului de la Bârlad, scopul fiind acela de a forma un lot competitiv pentru participarea la Campionatului European din 2019.

Timp de o săptămână, începând de duminică, 26 august, Baia Mare va găzdui circa 80 de sportivi pentru Stagiul Național de Pregătire al generației 2002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *