Rugby Sport

Rugby Europe International Championship. Naţionala României va întâlni Georgia pe Cluj Arena

Naţionala de rugby a României va înfrunta Georgia, deţinătoarea trofeului REIC, cele doua echipe întâlnindu-se în premiera pe Cluj Arena.

Debutul anului 2019 înseamnă pentru naţionala de rugby a României şi startul în principala competiţie a sezonului, Rugby Europe International Championship (REIC). În această ediţie a REIC, Stejarii vor disputa trei meciuri pe teren propriu şi două în deplasare, la Madrid şi Bruxelles.

Astfel, România va disputa la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, meciul împotriva Georgiei, în data de 9 februarie 2019, şi la Botoşani, pe Stadionul Municipal, meciurile cu Germania şi Rusia, în 16 februarie 2019, respectiv 9 martie 2019. Ora de începere a partidelor este 14:00.

Pentru organizarea meciului de la Cluj-Napoca, în parteneriat cu Federația Română de Rugby, municipalitatea contribuie cu 30.000 de lei. România a mai jucat pe Cluj Arena şi în sezonul 2018 al REIC, când a întâlnit Germania (85-6) şi Rusia (25-15).

Reamintim că cinci jucători de la CSM Știința Baia Mare au fost convocați la echipa națională pentru pregătirea fizică în vederea debutului în Rugby Europe International Championship 2019. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *