Administratie

Primăria Baia Mare: Se caută Șef Serviciu, Programe, Proiecte, Strategii

Primăria Municipiului Baia Mare organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de conducere vacante de Șef Serviciu Programe, Proiecte, Strategii.

Concursul va consta în două probe, respectiv, proba scrisă și interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 22 ianuarie, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare.

Condiţiile specifice de participare la concurs pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de Șef Serviciu Programe, Proiecte, Strategii sunt:

  •  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre domeniul fundamental științe inginerești sau ramura de științe, științe economice;
  • minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor;
  •  studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale necesare ocupării unei funcţii publice, prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a şi în presă, respectiv până la data de 10.01.2018, inclusiv.

Mai multe detalii se pot afla pe site-ul Primăriei Municipiului Baia Mare.

Sursa: baiamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *