Administratie

Poliția Locală, razie „cu repetiție” pe Craica. Ce au descoperit oamenii coordonați de Gheorghe Perian

La doar trei zile după precedenta razie, polițiștii locali băimăreni coordonați de Gheorghe Perian au revenit pe Craica. Astfel, marți 17 iulie, între orele 8.00 – 10.00 a fost efectuată o acțiune de control în zonă.

Scopul acesteia a fost depistarea cailor și a câinilor fără stăpân care s-au aciuat prin zonă, dar și identificarea contrucțiilor ridicate ilegal.

După aproximativ două ore de verificări, polițiștii locali au identificat 12 cai ai căror proprietari au fost somați să se pună în legalitate. Nu mai puțin de 8 adăposturi improvizate ridicate ilegal, dar și altele trei construite de mai multă vreme vor fi demolate.

Polițiștii locali coordonați de Gheorghe Perian au ridicat trei câini comunitari și trei pui care au fost transportați la adăpostul special. De asemenea, pentru trei cai nu au fost identificați stăpânii.

Astfel de acțiuni vor continua în mai multe zone ale orașului pentru a eradica numărul tot mai mare de cai, dar și de câini fără stăpân care circulă nestingherite prin oraș.

Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale și-a reluat rolul în serios! Razie pe Pirită

2 Responses

  1. Macar în titlu se poate verifica sa nu fie greseli si litere mâncate. Ma gândesc ca “pe Craica” în loc de “e Craica” e mai potrivit si ca pe seful politieil locale îl cheama “Gheorghe” si nu “Gheorhe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *