Actualitate

Pe plus ! Finanțiștii maramureșeni încasează tot mai mulți bani la bugetul de stat

Finantistii maramuresni  si-au depasit inca odata planul  in ce priveste colectarea  veniturilor la bugetul statului . O arata analiza efectuata de acestia pentru ultima luna . Șeful Administrației Județene a Finantelor Publice Maramureș, Călin Chilat, a declarat, la întâlnirea Colectivului pentru impulsionarea colectării veniturilor la bugetul consolidat al statului, că încasările pe luna octombrie au fost realizate în sumă de peste 125.000.000 lei, mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut cu peste 12.000.000 lei, realizarea procentuală fiind de 111,29%.

S-a înregistrat o creștere a cuantumului încasărilor la bugetul asigurărilor sociale de stat, la bugetul fondului de șomaj și la bugetul asigurărilor sociale de sănătate față de luna octombrie 2016. De asemenea, s-au înregistrat creșteri la încasările aferente impozitului pe venit, venituri bugetare, respectiv ”alte venituri”.

Seful Finanatelor Publice Maramures a amai arata ca pentru menținerea volumului încasărilor bugetare au fost luate măsuri pentru intensificarea acțiunilor de identificare a unor noi contribuabili, monitorizarea măsurilor de executare silită, respectiv analize punctuale a operatorilor economici și a sechestrelor instituite pentru stingerea titlurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *