Actualitate

Oameni cu suflet mare! “Chef Nicolai” la Căminul Vârstnicilor din Baia Sprie. FOTO/VIDEO

Ziua de sâmbătă, 29 decembrie,  o altfel de sărbătoare s-a desfășurat la Căminul pentru persoane vârstnice la Baia Sprie. Un om de bună credință și cu suflet larg deschis a promis o vizită deosebită la cei găzduiți în acest Cămin.

”Chef Nicolai” este un om deosebit, foarte bine cunoscut în mai multe locuri din țară, chiar prin activitatea sa caritabilă, cu legături destul de serioase și la acest cămin. Cu două zile înaintea anului nou, a dorit să pregătească masa de prânz la cei care stau în acest cămin.

Urmărind activitatea lui desfășurată cu mare îndemânare în bucătărie, am urmărit și pe cei beneficiari, vârstnicii în timpul mesei de prânz. Cuvinte de laudă și mulțumiri au fost tranasmise pentru cele servite, mâncare deosebit de gustoasă și bună. „Chef Nicolai” a pregătit pentru vârstnici o cremă de brocoli, piure de cartofi și lapte de pasăre.

„Mi-am adus niște prieteni să mă ajute să fac de mâncare. În viață nu poți face singur toate dacă nu ai cine să te ajute. Am pregătit câte ceva mai accesibil vârstei lor și am făcut acest desert pentru a-și aduce aminte de copilărie. Secretul ca o mâncare să fie gustoasă vine din suflet. Când văd că îmi iese cum vreau sunt bucuros, Rețelele mele preferate sunt cele învățate de la mama, dar cu cât gătesc mai mult cu atât le îmbunătățesc”- ne spune ”Chef Nicolai”

Mulțumiri pentru inițiativă și realizare, Dumnezeu să-l răsplătească. Succese noi în activitate și LA MULȚI ANI !

"Chef Nicolai" la Căminul Vârstnicilor din Baia SprieZiua de sâmbătă, 29 decembrie, tot ca un fel de zi de sărbătoare s-a desfășurat la Căminul pentru persoane vârstnice la Baia Sprie. Un om de bună credință și cu suflet larg deschis a promis o vizită deosebită la cei găzduiți în acest Cămin. ”Chef Nicolai” este un om deosebit, foarte bine cunoscut în mai multe locuri din țară, chiar prin activitatea sa caritabilă, cu legături destul de serioase și la acest cămin. Cu două zile înaintea anului nou, a dorit să pregătească masa de prânz la cei care stau în acest cămin. Urmărind activitatea lui desfășurată cu mare îndemânare în bucătărie, am urmărit și pe cei beneficiari, vârstnicii în timpul mesei de prânz. Cuvinte de laudă și mulțumiri au fost tranasmise pentru cele servite, mâncare deosebit de gustoasă și bună.Mulțumiri pentru inițiativă și realizare, Dumnezeu să-l răsplătească. Succese noi în activitate și LA MULȚI ANI !

Publicată de Info – Baia Sprie pe Sâmbătă, 29 decembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *