Comunitate

În Maramureş este singura comună din România cu niciun angajat la privat

În Maramureş este singura comună din România care nu are niciun angajat la privat. O spun chiar locuitorii zonei care se plâng că nicio afacere privată nu a rezistat în zonă.

 

“Prin faptul că în unele localități din *Tara Codrului” și nu numai unele farmacii s-au închis și nu mai funcționează de luni bune,comuna Asuaju de Sus cu satul ei aparținător Asuaju de Jos a devedit în premieră națională (dacă nu singura pe țară,) printre puținele care nu au nici un angajat în domeniul privat.nu ne referim la proprietarii de imobile,terenuri sau alte bunuri. În această localitate fie că funcționează unele mici asociații familiare niciuna nu-și permite să angajeze pe nimeni după ”formula”dai 40% la stat din tot ce realizezi și să poți asigura măcar un salariu minim de mizerie pe economie de 1300 la angajat în mână….Astfel comuna Asuaju de Sus din județul Maramureș ROMÂNIA a ajuns să nu mai aibă nici un angajat în domeniul privat …RUȘINEEEE…RUȘINE….POLITICIENILOR….”, a spus Vasile Dan Marchiş, fondatorul revistei Izvoare Codrene.

Adevărul despre afirmaţiile făcute de Vasile Dan Marchiş se vor putea afla abia după recensământul general al populaţiei şi locuinţelor, acţiune programată pentru acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *