112

IMAGINI VIDEO cu incendiul de la Târgu Lăpuş, în care a pierit o fetiţă de 11 luni. Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz

O casă din Dumbrava, un sat aparținător Târgului Lăpuş a luat foc în seara de marţi. În urma incendiului, un bebeluş de 11 luni a murit deoarece fusese lăsat nesupravegheat.

Militarii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al S.M.U.R.D. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat.

Pompierii au localizat incendiul, iar apoi pătruns în interiorul casei, inundat cu fum, unde au găsit o victimă, o fetiță în vârstă de 11 luni, pentru care din păcate nu s-a mai putut face nimic. Trupul acesteia era carbonizat în proporție de 60%.

 “În legătură cu incendiul izbucnit aseară la un imobil din Dumbrava, în urma căruia a decedat o fetița de 11 luni, polițiștii au întocmit dosar penal și continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea cauzelor concrete în care s-a produs evenimentul”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

 

 

 

În urma incendiului, casa a ars în proporție de 80%. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sistemul de încălzire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *