Actualitate Administratie

Comuna Repedea a rămas cu un singur polițist

Sindicatul Polițiștilor din România ”Diamantul”, filiala Maramureș, afirmă faptul că în comuna Repedea există un singur polițist în funcție. Numele acestuia este Iuliana Pop, aceasta desfășurându-și singură activitatea, întrucât colegul ei, șeful de post din cadrul unității, agent principal Rohnean Ioan, este plecat în misiune.

Sindicaliștii au trimis o adresă Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș prin care îi anunță cu privire la această situație și totodată le socolită luarea de măsuri pentru a se suplimenta executivul de lucru al Postului de Poliție Repedea, cel puțin până la întoarcerea din misiune a șefului de post.

Unul dintre principalele motive pentru care este necesară suplimentarea executivului, conform sindicaliștilor, este faptul că zona este cu un risc destul de ridicat, în contextul în care, la începutul anului, șeful de post din Vișeu de Jos, Gheorghe Nistor, a fost ucis în urma aplicării mai multor lovituri de cuțit în zona toracelui, tocmai în sediul poliției.

 

2 Responses

  1. […] Sindicatul Polițiștilor din România, filiala Maramureș, anunță că în comuna Repedea există în acest moment un singur polițist în funcție. Este vorba despre o femeie, Iuliana Pop, aceasta desfășurându-și singură activitatea, întrucât colegul ei, șeful de post din cadrul unității, este plecat în misiune, relatează eMaramureș.ro. […]

  2. […] Sindicatul Polițiștilor din România, filiala Maramureș, anunță că în comuna Repedea există în acest moment un singur polițist în funcție. Este vorba despre o femeie, Iuliana Pop, aceasta desfășurându-și singură activitatea, întrucât colegul ei, șeful de post din cadrul unității, este plecat în misiune, relatează eMaramureș.ro. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *