Cultura

Caravana TIFF revine în Baia Mare!

Caravana TIFF revine în Baia Mare cu două filme care au făcut valuri în ultimul an. Este vorba despre Câinii şi Povestea iubirii. Cele două pelicule vor putea fi vizionate în Piaţă Cetăţii, iar proiecţiile vor începe la ora 21.30.

Marţi, 1 august, va fi proiectat thriller-ul Câinii, scris şi regizat de Bogdan Mirică, cu trei dintre cei mai apreciaţi actori români pe afiş – Dragoş Bucur, Vlad Ivanov şi Gheorghe Visu.Actiuneafilmului este plasată în apropierea graniţei cu Ucraina. Român, un tânăr de la oraş, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moştenit de la bunicul sau care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moşiei, Român devine, treptat, martorul unor evenimente bizare.

Miercuri, 2 august, băimăreni iubitori ai celei de a şaptea arte vor putea vedea Povestea iubirii / The History of Love. Acţiunea filmului are loc în New York-ul secolul 21. Leo, un bătrân imigrant polonez, trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenţă Alma îşi da seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasa. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Şi cu toate acestea… Cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu, cu Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould. Filmat parţial în Transilvania!

 

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *