Actualitate Monden

Aniversare mare în familia cântăreței AMI. Cântăreața tocmai a făcut anunțul

Aniversare mare în familia cunoscutei cântărețe originare din Maramureș, AMI. Artista a anunțat pe pagina personală de Facebook că părinții ei împlinesc 30 de ani de căsnicie.

Printr-un mesaj emoționant, AMI le mulțumește părinților pentru tot ce le-au oferit ei și fratelui ei și le urează aniversare fericită.

„De 30 de ani împreună, de 30 de ani la bine și la rău, exact așa cum și-au promis în fața lui Dumnezeu! Au ales să ne ofere mie și lui Andrei, fratele meu, tot ceea ce înseamna iubire absolută, determinare, curaj, răbdare și înțelegere. Ne-au ales pe noi înaintea lor. Au ales bucuria și zâmbetul nostru chiar dacă lor nu le-a fost întotdeauna bine! Au ales educația și devenirea noastră înaintea oricărei plăceri a lor. Alegerile lor înseamnă TOT ceea ce suntem astăzi, eu și Andrei. Iar pentru asta vă suntem recunoscători și vă mulțumim pentru sfaturile și dragostea necondiționată în care ne-ați crescut! La mulți ani Mami! La mulți ani, Tati! La mulți ani, familiei noastre, la 30 de ani de viață frumoasă împreună!”, a scris AMI.

 

Andreea Ioana Moldovan – AMI – s-a născut pe 28 septembrie 1989, în Baia Mare. La numai trei ani, părinții au înscris-o la un festival de muzică local, unde a câștigat marele premiu. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare și participarea la numeroase festivaluri naționale și internaționale. Totodată, Ami a studiat și vioara, timp de 12 ani.

După absolvirea liceului, Ami a plecat la București unde a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică, secția Compoziție Jazz–Muzică Ușoară. Tot la București l-a cunoscut pe Adi Colceru (David Deejay), la sfârșitul anului 2011. Întâlnirea a fost de bun augur pentru că Adi căuta o voce feminină pentru un nou proiect. Astfel, Ami a intrat în gașca Dav7 Music.

Ami a activat în trupa de backing vocals a Paulei Seling și a participat la prima ediție a concursului X Factor, unde a avut-o chiar jurat pe Paula. În 2012, Ami și-a lansat primul single cu sprijinul celor de la Media Pro Music, “Trumpet Lights”, piesă compusă de David Deejay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *