Actualitate

Adrian Țală în lotul pentru World Rugby U 20 Trophy

Începând de marți 28 august Stadionul Național Arcul de Triumf din capitală va găzdui meciurile din World Rugby Trophy (a doua competiție valorică de pe glob rezervată categoriei de vârstă Under 20 de ani. Danie de Villiers sud-africanul de 46 de ani de la timona naționalei de rugby a României s-a decis asupra lotului cu care va aborda această competiție majoră. Din lotul de 26 de jucători face parte și una dintre ultimele achiziții ale zimbrilor, talonerul adus de la Malul Mării, Adrian Mădălin Țală (n.13 martie 1998).

Actualul lot al tricolorilor include sportivi de la un număr de 12 cluburi toate din campionatul intern; câte 4 de la C.S.M.București, S.C.M.Gloria Buzău și Clubul Sportiv Școlar 2 Baia Mare, câte 3 de la nou promovata A.C.S.Tomitanii Constanța și Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Doi jucători provin de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, în timp ce un număr de șase cluburi, C.S.M.Știința Baia Mare, Timișoara Saracens, Rugby Club Bârlad, C.T.Dinicu Golescu București, Rugby Club Grivița și C.S.Olimpia București au câte un jucător convocat.

La competiția găzduită în premieră de țara noastră în intervalul 28 august – 5 septembrie 2018, cele opt națiuni prezente sunt împărțite în două grupe. Din grupa A vor face parte alături de România, Samoa, Namibia respectiv Hong Kong în timp ce în grupa B se vor găsi Portugalia, Uruguay, Fiji și Canada. Ediția din 2019 a World Rugby U 20 Trophy va fi găzduită de Brazilia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *