scoala

„Zilelor carierei” la CNUBM pentru toți studenții

În perioada 8-12 aprilie, toți studenții sunt așteptați la activitățile din cadrul „Zilelor carierei” ce vor avea loc la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, strada Dr. Victor Babeș, nr. 62A. Evenimentul este organizat de Centrul de carieră și orientare & Liga Studenților “Pintea Viteazul”.

Vor fi prezente 20 de firme și asociații care vă așteaptă cu prezentări ale angajaților privind oportunitățile de carieră și ofertele de practică, simulări de interviuri direct cu angajatorul, produse promoționale și premii de diferite categorii.

Evenimentul își propune informarea, orientarea și consilierea tinerilor privind ofertele de educație și carieră, posibilitățile de dezvoltare profesională, formarea abilităților necesare pentru obținerea unui loc de muncă, facilitarea comunicării dintre studenți / absolvenți și angajatori, astfel încât tinerii să cunoască nevoile și provocările reale ale pieței muncii, creșterea gradului de inserție pe piața muncii a studenților și absolvenților CNUBM, dezvoltarea competențelor.

Mai jos puteți vedea programul activităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *