Actualitate

Vremea în weekend. Vești bune pentru români

 Sâmbătă, vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar valorile termice vor fi, în cea mai mare parte a ţării, mai ridicate decât în mod normal la această dată.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 20 de grade. În regiunile sudice, izolat vor fi condiţii de ploaie slabă.

Vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi pe arii restrânse 70 km/h în Carpaţii Meridionali şi de Curbură şi 55…60 km/h în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea, iar trecător şi la cote mai reduse vor fi intensificări şi în restul teritoriului.

Duminică, vremea se va menține în general frumoasă și cu valori termice peste mediile climatologice în cea mai mare parte a țării.

Dar dimineață, local în nord și centru și izolat în restul teritoriului se va produce brumă. Temperaturile maxime se vor încadra de la 8 grade pe litoral până în jurul valorii de 20 de grade în Banat și Oltenia.

Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nordice și nord-estice, unde mai ales spre seară vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *