Actualitate

Vremea şi starea drumurilor pentru 4 decembrie în Maramureş

Vremea a fost închisă și apropiată de normalul termic al perioadei. Local a plouat slab, iar în zona monta înalta, trecător, a nins slab. Cantitatea maximă de precipitații a fost de 2.1 l/mp la Vf Iezer. Vântul a suflat în general slab cu intensificări în zona montană înalta (65 km/h la Vf Iezer). Temperatura maximă a fost cuprinsă între 3 grade la Târgu. Lăpuș și 5 grade la Baia Mare. La munte s-a semnalat ceață. Stratul de zăpadă măsură 4 cm la Vf Iezer.

Pe sectoarele de drumuri naționale carosabilul este parțial umed pe DN 1C, respectiv E58 și umed pe celelalte sectoare de drum național. Cerul este acoperit, iar vizibilitatea în trafic este bună. Temperaturi pozitive.

Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu cinci utilaje și au împrăștiat preventiv nouă tone de material antiderapant pe Dealul Ştefăniţei, Pasul Prislop, și Dealul Pietriș. Valori ale temperaturii aerului la această oră: 2 grade Târgu Lăpuș și Borșa, 3 grade la Ocna Șugatag, Petrova, Sighetu Marmației și Vișeu de Sus.

Vremea va fi închisă și astăzi. Pe arii extinse va ploua. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va suflă slab la moderat, cu unele intensificări îndeosebi în zona montană înalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 7 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *