Vremea

Vremea 29 ianuarie. Ploile se restrâng şi cresc temperaturile

Vremea pe 29 ianuarie se îmbunătăţeşte faţă de zilele precedente. Prognoza meteo anunţă o restrângere a precipitaţiilor, care vor fi doar locale, iar temperaturile sunt în creştere faţă de weekend. În Bucureşti vor fi maximum 3 grade ziua.

Marţi, vremea va fi în general închisă. Temporar se vor semnala precipitaţii, predominant sub formă de ploaie, în general slabe cantitativ, ziua în Banat, Oltenia, local în Muntenia şi Transilvania şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar noaptea îndeosebi în sudul, centrul şi nord-estul teritoriului. În zonele de munte vor fi ploi şi lapoviţe, iar la peste 1400 m altitudine va ninge. Pe arii restrânse se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în primele ore în Oltenia, iar în a doua parte a intervalului în Moldova şi estul Transilvaniei.

În regiunile extracarpatice şi izolat în rest, mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane unde trecător va mai spulbera zăpada, dar şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, mai ridicate în Dobrogea până spre 12…13 grade, unde va fi cald pentru această perioadă, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 6 grade. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *