Sport Volei

Volei. Divizia A1. Știința Explorări Baia Mare – Unirea Dej 1-3 (-17, -19, 23, -20)

Știința Explorări Baia Mare a întâlnit Unirea Dej în cadrul etapei a 14-a a Diviziei A1 de volei masculin. Băimărenii au început foarte slab jocul, cu o preluare extrem de nesigură. În aceste condiții și construcția atacului a fost greu de făcut, pasele primite de cei doi centri, Mocanu și Talpă, fiind foarte puține. Astfel, Unirea a câștigat primul set fără emoții, cu 25-17.

În setul secund lucrurile s-au mai îmbunătățit la recepție în tabăra gazdelor, dar nu au mers bine în atac și dejenii s-au impus cu 25-19. Cu tânărul Alexandru Dragomir în teren, pe postul de ridicător, Știința Explorări a jucat mult mai bine în setul 3.

După câteva minute de echilibru, băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop s-au distanțat de adversari, 19-14. Oaspeții au revenit însă în joc și au egalat la 23. În continuare, Robert Țuțea a finalizat un atac dintr-o poziție delicată și tot el i-a pus în dificultate pe adversari cu un serviciu dificil. Mingea a revenit în terenul gazdelor și Csaba Nagy, care a contabilizat numai puțin de 21 de puncte în acest meci, a închis setul cu un atac necruțător (25-23). În continuare fără Cristian Imhoff în teren (probleme cu viza), Explorări a avut probleme în atac în setul 4, care a fost adjudecat de Unirea cu 25-20.

Explorări: Răileanu 2p (un as), Țuțea 10p, Mocanu 8p (3 blocaje, un as), Talpă 5p (un blocaj), Nagy 21p (4 blocaje), Crișan 10p (un blocaj), Popovici (libero). Au mai jucat: S. Dragomir și Al. Dragomir 1p (blocaj). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Unirea: Vidovic 7p (3 blocaje, 3 ași), Tarța 8p (3 blocaje), Coasă 16p (5 blocaje), Magdaș 10p (2 blocaje, un as), Suson 17p (un blocaj, 2 ași), Mihălescu 16p (un as), Kantor (libero). Au mai jucat: Curuia-Pop, Fl. Bartha și Grigoraș 4p. Antrenori: Marius Dascălu și Tiberiu Szilagy.
Au arbitrat :Ioan Bârsan Marius și Cornel Gorban (Iași). Observator FRV: Vasile Dușa (Zalău).

Rezultatele etapei a 14-a:

– CSM Câmpia Turzii – Dinamo București 0-3;
– Steaua – CSM București 1-3;
– Știința Explorări – Unirea Dej 1-3;
– Universitatea Cluj – VM Zalău 1-3;
– Arcada Galați și SCMU Craiova au stat.

One Response

  1. Nu cu mult timp in urma se zvonea ca echipa e in pragul desfiintarii.Ar fi absolut normal,intr-un campionat slab,o echipa la coada clasamentului,nu prea isi are rostul.
    Oricum campionii la esecuri sunt handbalistii de la Minaur masculin.Chiar nu le este rusine cu 3 infringeri in 6 zile ?
    Diferenta intre Minaur si Explorari ? Bugetul !!!!!In rest amindoua consuma bani fara nici o performanta .
    Totul merge conform planului,fraierii se grabesc sa plateasca impozitele,iar baietii destepti traiesc bine fara mare efort.
    ROMANIA TE IUBESC!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *