Administratie

Viceprimar din Maramureş, în incompatibilitate. Despre cine este vorba

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate a a lui Ioan Roman, actual viceprimar și fost consilier local al comunei Satulung.

În perioada 05 septembrie 2016 – 14 februarie 2017 acesta a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Satulung, Județul Maramureș, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și ale art. 91, alin. (3), teza 1 din Legea nr. 161/2003.

Persoana evaluată a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Ioan Roman nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *