112

O femeie din Târgu Lăpuş a rămas fără lemnele furate, dar şi fără ţigările de contrabandă găsite de poliţişti în timpul cercetărilor

O femeie din Târgu Lăpuş a fost „păgubită” aseară de două ori: a rămas fără lemnele sustrase de persoane necunoscute, dar şi fără ţigările de contrabandă găsite de poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului în urma sesizării furtului.


Practic, poliţiştii oraşului Târgu Lăpuş au fost sesizaţi cu privire la comiterea furtului aseară, la ora 21.00. Victima, o femeie domiciliată în oraş, le-a precizat poliţiştilor că persoane necunoscute au pătruns într-o anexă gospodărească de unde au sustras lemne.

Deplasaţi la faţa locului pentru a desfăşura activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, poliţiştii au găsit peste 1.700 pachete cu ţigări de contrabandă. Întrucât femeia nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă, ţigările în valoare de peste 17.000 de lei au fost ridicate de poliţişti.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au întocmit două dosare penale, unul pentru furt calificat şi celălalt pentru contrabandă. În ambele cazuri se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *