Actualitate Sanatate

Un spital din Maramureş face angajări. Sunt scoase la concurs 11 posturi de medic

Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei face angajări. Au fost scoase la concurs 11 posturi de medic pentru diferite specializări: medicină de urgenţă, medic ATI, Psihiatrie, Radiologie, Medicină Internă. 

Au fost scoase la concurs trei posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de Urgență la compartimentul Primiri Urgențe, două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI la secția ATI, trei posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Psihiatrie la secția Psihiatrie 1 bărbați, un post cu normă întragă de medic specialist confirmat în specializarea Pediatrie la secția Pediatrie, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologică și imagistică medicală și un post cu normă întreagă de medic rezident confirmat în specialitatea medicină internă la secția Medicină internă.

Înscrierea la concurs se face la sediul unității în 15 zile de la publicarea anunțului. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului.

 

Mai multe informaţii AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *