Externe

Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un vameş german şi i-a rupt picioarele

Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un vameş german şi i-a rupt picioarele. S-a întâmplat într-o parcare de pe Autostrada A3, în sud-estul Germaniei.

În timpul unei inspecții într-o parcare de pe A3, la Iggensbach, un ofiţer vamal a fost accidentat de un camion românesc. Poliţia a informat că vameşul are fracturi la ambele picioare, dar viaţa nu îi e în pericol.

Doi vameşi au oprit în parcare un camion din Ungaria şi se pregăteau să controleze semiremorca. În spatele acestui camion a oprit un TIR românesc, la aproximativ 20 de metri distanţă.

Când unul dintre ofiţerii vamali, de 45 de ani, tocmai se pregătea să desfacă prelata camionului, a fost izbit de TIR-ul românesc, fără să se mai poată feri. Ambele picioare i-au fost fracturate, fiind luat de ambulanţă şi transportat la spital.

Şoferul român în vârstă de 32 de ani a uitat pur şi simplu să tragă frâna de siguranţă şi camionul lui a plecat singur, iar el a fost neatent. Când a realizat ce se întâmplă, era prea târziu.

Românul a fost amendat, iar daunele provocate celor două camioane se ridică la 5.000 de euro, după cum informează Poliţia Germană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *