Comunitate

Un nou scandal în Borşa. Ar fi implicat şi numele unui funcţionar public

Un nou scandal cutremură oraşul de la poalele Pietrosului Rodnei. În timp ce bătăile în urma cărora cei agresaţi ajung la spital cu fălci, mâini sau picioare rupte sunt la ordinea zilei, cei paşnici organizează întâlniri “antiviolenţă”.

Abia s-a stins scandalul în cadrul căruia viceprimarul l-a ameninţat pe unul dintre anagajţii de la Paşapoarte cu bătaia că un alt scandal al cărui protagonist este tot Traian Remus Timiş iese la iveală. Pe reţelele de socializare au început să circule fotografii din campania electorală în care viceprimarul este alături – şi pare să se simtă foarte bine – de câţiva dintre borşenii certaţi cu legea.

Astfel, borşeni care au dorit să rămână sub protecţia anonimatului au trimis pe adresa eMaramureş.ro o fotografie în care viceprimarul oraşului Borşa, Traian Remus Timiş este alături de “Colţ Alb”, un individ cu numeroase dosare penale aflate în cercetare şi care a fost reţinut luna trecută pentru agresiune,  Horinca Roli, Cătălin Danci zis Porcu şi Liviu Coman zis Uţu.

Aceleaşi surse susţin că numele viceprimarului ar fi asociat cu numele acestor borşeni certaţi cu legea. Oamenii se feresc să vorbească deschis de frica repercusiunilor, dar spun că s-ar bucura să scape de ceata de infractori.

“Nu poţi să spui nimic nici către vice că intră ăştia peste tine în casă sau unde te prind, că nu au Dumnezeu, şi praf te fac”, spun sursele.

Vom reveni

One Response

  1. Fara suparare dar am o intrebare. Cei de la emaramures verifica informatiile pe care le distribuie??? Aceasta stire postata este o gluma de prost gust… Nimic adevarat… Referitor la prima poza as dori sa aflu cine este certat cu legea sau considerat periculos. As dori un raspuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *