112

Un bărbat din Şişeşti s-a urcat la volan băut şi fără permis. A crezut că va scăpa dacă nu opreşte la semnalele poliţiştilor. Acum va răspunde în faţa legii

Poliţiştii rutieri sunt în permanenţă la datorie, 24 de ore din 24. Atunci când nu intervin pentru soluţionarea evenimentelor rutiere, desfăşoară controale pentru a preveni producerea lor. Cei care pornesc la drum pe timpul nopţii cu gândul că nu pot fi prinşi se înşală. Este şi cazul unui bărbat de 32 de ani, domiciliat în comuna Şişeşti.


Acesta a fost oprit pentru verificări azi-noapte, în jurul orei 01.30, în timp ce conducea pe raza oraşului Baia Sprie. A crezut că dacă nu opreşte la semnalele poliţiştilor îşi va asigura scăparea de răspunderea penală, însă s-a procedat la urmărirea lui iar după aproximativ un km a fost oprit. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 1.20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul a devenit agresiv în momentul în care a fost condus la Centrul de permanenţă Baia Sprie pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *