Actualitate Cultura

Trupa „COMPACT” în dialog cu fanii

Fanii celei mai populare trupe muzicale românești a anilor `80 vor avea șansa de a sta față în față cu cei care ani la rândul au făcut furori în rândul iubitorilor de rock clasic. Școala Populară de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare organizează în data de 6 octombrie 2018 evenimentul „Compact în dialog cu fanii”.

Evenimentul va avea loc în sala Teatrului de Păpuși, str. Dacia nr. 3 de la orele 15.00. Fanii trupei „Compact” au ocazia să depene amintiri despre vremea când „Fata din vis” era hit-ul absolut și despre noul album al formației. Paul Ciuci și colegii săi vor vorbi despre felul cum funcționează o trupă rock și despre secretul longevității brandului „Compact”.

2 Responses

  1. Stimate autor al fenomenalului articol de mai sus…Știm cu toții, teoretic, ca unii membri Compact s-au plimbat de la Compact B la Compact C sau invers…dar sa pui in capul articolului o poză cu Compact B si in articol sa pomenești de Paul Ciuci…care NORMAL ca nu apare in poza, mi se pare lipsa de bun simț, ca sa nu zic incultură….
    Ne scuzati!

  2. Pai tocmai ca Ciuci e singurul care a mai ramas din ambele trupe. Apare in poza, e primul dinspre apa, dar tu n-ai de unde stii cum arata, ca est fan Guta si Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *