112

Tragedie la Cluj. O fată de 24 de ani a murit strivită de un ATV. Concursul Hunt The Wolf 2019 a fost anulat

 

Tragedie în Cluj, în timpul concursului Hunt The Wolf 2019, cea mai dură cursă de ATV-uri din Europa, după cum o descriu organizatorii. Ieri, în timpul competiţiei, o concurentă de 24 de ani a murit strivită sub ATV. Concursul de ATV-uri Hunt The Wolf 2019 se desfăşoară la Sâncraiu, judeţul Cluj şi la care participă sportivi din 16 ţări: Serbia, Ungaria, Cehia, Croatia, Slovacia, Italia, Marea Britanie, Lituania, Polonia, Belgia, Suedia, Germania, Franta, Elvetia, Slovenia si Romania.

Ieri, o fată de 24 de ani, care a concurat la categoria crossover din partea Marii Britanii, a avut parte de un sfârşit groaznic, după ce ATV-ul pe care se afla s-a răsturnat, iar vehiculul a căzut peste ea. “Pur şi simplu a fost strivită de ATV”, ne-a declarat Ionuț Georgescu, un vâlcean care a participat în anii trecuți la acest concurs. Anul acesta, însă, nu a putut participa având mâna în ghips.

Ionuţ Georgescu susţine că tragedia s-a produs din cauza organizării slabe. Şi ţine să precizeze că aceasta este opinia lui, nu a echipei din Vâlcea sau a participanţilor la concurs.

“An şi an la rând, aceeaşi proasta organizare a competiţiei! A fost o pantă grea, la categoria crossover. Acea fată a coborat panta înclinată aproape 75 grade… ATV-ul s-a răsturnat, ea a fost aruncată pe pantă în jos, iar ATV-ul a căzut peste ea. Pur şi simplu, a fost strivită de ATV.

În mod normal, la o pantă aşa de periculoasă, trebuie să stea cineva din staff acolo sau măcar o ambulanţă să fie în zonă, mai aproape. Nu era nimeni acolo!

Eu am plecat de la baza de la finish normal, unde a fost si locatia parcarea de ATV-uri. Am vazut cum toata lumea a fugit din parcare inclusiv ambulanta, care era la baza. Am facut pana acolo aproximativ 15 minute. Am ajuns la aceea panta numita “Killer”, unde am vazut aceea fata intinsa, iar ATV-ul undeva jos, se vede si in poze. Anul trecut, alte persoane au fost luate de elicopter si duse de urgenta la Bucuresti sau la diferite spitale din tara. Din cate am auzit, este prima persoana care moare la acest concurs, editia 2019″, ne-a declarat vâlceanul.

Potrivit lui Ionuț Georgescu, şi anul trecut mai multe persoane au fost luate cu elicopterul şi duse de urgenţă la spital. Ieri, în timpul competiţiei, un alt ATV a luat foc.

Fata care a murit strivită de ATV se numeşte Katie Amelia Hodgson şi este din Marea Britanie. Iniţial, Tânăra de 24 de ani a fost luată cu ambulanţa, apoi dusă cu elicopterul la spital. Din păcate, Katie nu a mai putut fi salvată. În urma tragediei, concursul Hunt The Wolf 2019 a fost oprit. Probele care ar fi trebuit să se desfăşoare azi şi mâine au fost anulate.

HUNTTHEWOLF-2019 HAS BEEN STOPPED EARLY DUE TO TRAGEDYVideo shows tribute to Katie. The English pilot passed away tragically after an accident.

Publicată de Cfmoto Hunt-The-Wolf pe Joi, 11 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *