112

Tentativă de omor la penitenciar. Un deţinut a atacat un gardian cu un ciob de sticlă

 

Tentativă de omor la penitenciarul Arad, unde un deţinut a atacat un gardian cu un ciob de sticlă. Un alt deţinut a intervenit şi l-a ajutat pe supraveghetor.

Un deţinut în vârstă de 21 de ani e acuzat de tentativă de omor şi anchetat de procurorii arădeni, după ce l-a atacat şi rănit pe un gardian, cu un ciob de sticlă. Deţinutul a vrut să iasă din celulă pentru a-şi procura ţigări de la alţi deţinuţi, dar supraveghetorul nu i-a permis.

Totul sa întâmplat în momentul în care agentu supraveghetor a deschis uşa celulei pentru a ridica gunoiul menajer. “Deţinutul a devenit agresiv, l-a lovit pe supraveghetor şi a scos din buzunar un ciob pe sticlă, reuşind să-l rănească pe agent în zona braţelor şi pe faţă”, a declarat Eduard Magold, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, citat de news.ro.

Supraveghetorul a primit sprijin de la un alt deţinut, împreună blocând ieşirea agresorului din cameră. Ulterior, echipa operativă specială a penitenciarului a intervenit şi l-a imobilizat pe deţinut, care continua să fie agresiv.

Supraveghetorul a primit îngrijiri medicale în penitenciar, rănile sale nefiind grave.

Deţinutul agresor are 21 de ani şi a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *