Anunturi - Informatii Utile

Temperaturi de până la 32 grade Celsius în Maramureş pentru ultima zi din august

Vremea din 31 august 2018 se anunță caniculară. Meteorologii vorbesc despre temperaturi extrem de ridicate la final de august și început de septembrie.


Potrivit vremea.ro, vineri vremea va continua să fie frumoasă în majoritatea regiunilor țării. Doar în sud-vest urmând să se manifeste o ușoară instabilitate atmosferica, ce va veni „la pachet” împreună cu averse de ploaie locale însoțite și de descărcări electrice, însă cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi semnificative.

Vântul va sufla moderat în județul Constanța și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania și Maramureș, 29-34 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 27-32 de grade în Moldova.

Finalul lunii august aduce temperaturi ridicate și la munte. Până luni, 3 septembrie, ploile nu-și vor face apariția. Cerul se menține în mare parte senin, potrivit vremea ido, iar maximele și minimele se vor încadra între 28°C și 15°C. Noaptea, norii își vor face apariția, însă șansele de ploaie sunt slabe. Luna septembrie aduce temperaturi ridicate și la munte, peste valorile perioadei. Cele mai mari se înregistrează luni, 3 septembrie, când vor fi 29 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *