Actualitate Cultura

TEATRUL ARARAT marchează 11 ani de la prima sa reprezentaţie

Astăzi, 15 mai, Teatrul Independent ARARAT celebrează 11 ani de la prima sa reprezentanţie. Aceasta a fost cu spectacolul „Gunoierul”, la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu din Baia Mare.

O comedie spumoasă de Mimi Cornel Brănescu, în regia lui Claudiu Pintican, „Gunoierul” a fost jucat în faţa publicului băimărean, precum şi în cadrul unui turneu în Germania, la Festivalul de Teatru de Cameră şi Underground Arad – FUN, si la Green Hours, în Bucureşti, fiind un spectacol iubit de public. Comedia a fost jucata pe tot parcursul activităţii Teatrului ARARAT, care s-a desfăşurat de-a lungul celor 11 ani, cu o pauză în perioada 2012 – 2015. Maine, miercuri, 16 mai, “Gunoierul”, care a devenit cea mai longeviva comedie din arealul maramuresan, va fi prezent la Deva. Se va juca de la ora 20 in cadrul Festivalului International de Teatru ” Deva Arts Performing”.

“Pe dumneavoastra, dragi maramureseni, vă invităm să vedeţi/ revedeti comedia „Gunoierul”, joi 17 mai, de la ora 19, la sediul Teatrului ARARAT – sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare. Preţul unui bilet este 20 de lei. Informaţii şi rezervări la numărul de telefon: 0740-043136/ 0723275912”, spun reprezentanţii Teatrului Ararat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *