Actualitate

Susţinere pentru Baia Mare în cursa pentru titlul de ”Capitala Tineretului din România”

Consiliul Judeţean Maramureş va susţine demersurile municipiului Baia Mare în cursa pentru titlul de ”Capitală Tineretului din România” 2018 – 2019.
Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi de către aleşii judeţeni , în ultima şedinţa a forului.
Asta după ce Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureş a înaintat Consiliului Judeţean o adresa privind susţinerea candidaturii Municipiului Baia Mare pentru titlul de ”Capitală Tineretului din România” 2018 – 2019, arătând că, împreună cu Primăria Municipiului Baia Mare au depus candidatura pentru acest titlu.
”Am susţinut de fiecare dată demersurile municipiului în toate domeniile. Baia Mare este cea mai mare şi cea mai importantă comunitate maramureşeană, iar Consiliul Judeţean Maramureş va fi, de fiecare dată, alături de municipiu în proiectele şi candidaturile pe care şi le propune. Acesta este un proiect onorabil pentru noi, că judeţ, iar de doi ani de zile avem în bugetul CJ o linie de finanţare care se referă direct la activităţile de tineret. Am avut o creştere cu aproximativ 75% a finanţărilor pentru ONG-urile de tineret în acest an, iar dorinţa noastră este aceea că tinerii să simtă că sunt importanţi, iar proiectele lor sunt privite cu seriozitate de către reprezentaţii judeţului. Prin acest acord de parteneriat, tinerii vor avea acces mai uşor la deciziile care se iau şi care îi privesc în mod direct”, a arătat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea
De alfel, acesta a fost mandatat de către consilierii judeţeni să încheie protocoale, acorduri, convenţii, dar şi modalităţile concrete de susţinere a candidaturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *