112

Spargere la un magazin din Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au intervenit în forţă pentru a captura unul dintre făptaşi

Intervenție în forță a polițiștilor sigheteni în dimineața zilei de joi, 4 ianuarie 2018, pentru reținerea unui individ periculos din oraș. Acesta, împreună cu un alt complice, a dat o spargere la un magazin alimentar situat pe strada Titu Maiorescu din municipiu în a doua zi de Crăciun.

Cei doi bărbați se aflau în interiorul magazinului alimentar, timp în care a fost surprins de către proprietar. Unul dintre cei doi hoți, pentru a scăpa, l-a atacat pe proprietar cu o sticlă de whiskey, lovindu-l cu putere și rănindu-l grav în zona feței și a capului. Deși polițiștii au sosit la fața locului la scurt timp după proprietar, cei doi au reușit să fugă, sărind de la balconul etajului întâi al imobilului.

SPARGERE – 93 de telefoane mobile furate in doar… 60 de secunde de mai multi indivizi cu cagule

În aceeași seară, unul dintre cei doi hoți a fost prins de către polițiști și reținut, celălalt (cel care l-a și atacat pe proprietar) reușind să se facă nevăzut. În dimineața zilei de 5 ianuarie a.c. zece polițiști au sosit la blocul 23 din cartierul Unirii din municipiu imediat după ora 7:00, având informații că atacatorul se află ascuns într-o garsonieră situată la parterul imobilului. Individul în cauză a refuzat să deschidă ușa, motiv pentru care polițiștii au spart geamul garsonierei cu ajutorul unui berbec, reușind să îl rețină pe făptuitor.

ACTUALIZARE – HOTI – Spargere intr-un magazin alimentar si o casa de amanet de pe b-dul Traian din Baia Mare (VIDEO)

Polițiștii desfășoară o anchetă în acest caz.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *