112

Sighetu Marmaţiei: Elevă minoră sărutată de un profesor în sala de clasă. Filmarea a ajuns pe Internet – VIDEO

Scandal monstru la Sighetu Marmaţiei după ce o filmare în care un profesor de limba engleză sărută o elevă minoră în sala de clasă a ajuns pe Internet. Colegii fetei au filmat scena şocantă şi au postat-o.

Dascălul a demisionat, dar scandalul este departe de a se fi încheiat la Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmaţiei, acolo unde s-a petrecut fapta.

Sărutul pentru dascăl ar fi fost „plata” pentru o notă de trecere. În cursul zilei de miercuri, 30 mai, profesorul de engleză, titular, şi-a recunoscut fapta şi şi-a dat demisia. „Este primul incident de acest gen. Profesorii sunt supuşi, la începutul fiecărui an, la anumite testări psihologice. Conducerea şcolii s-a autosesizat în acest caz, asemenea comportamente nu au ce căuta într-un context educaţional. Profesorul în cauză şi-a recunoscut fapta şi a demisionat“, a confirmat purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Adriana Meşter. Potrivit lui Meşter, conducerea liceului a stat de vorbă şi cu eleva implicată în scandal, iar părinţii fetei au fost înştiinţaţi şi urmează ca astăzi să se prezinte la şcoală. Eleva va beneficia de consiliere psihologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *