Comunitate

Şi-au ales viceprimar la mai bine de un an după alegeri ! Vezi în ce comună din Maramureş s-a întîmplat

Mai bine de un an şi câteva luni, le-a  luat consilierilor locali din comuna Budeşti să cadă la înţelegere cu privire la întregirea echipei ce păstoreşte destinele localităţii.

Practic se pună astfel capăt unui situaţii unice în Maramureş, în care vreme de peste 14 luni  localitatea  a avut conducere doar pe jumătate ….

Pe scurt, în urma alegerilor din iunie 2016,  s-a ales primarul localităţii cu pricina şi consilierii locali. Ulterior totul a mers ca uns  … s-a convocat noul consiliu local, s-a depus jurământul …şi cam atât… ..Căci lucrurile s-au încurcat teribil la numirea viceprimarului.

După cum era de asteptat au început negocierile …..şi nu s-au mai terminat …. Până mai ieri …când în sfârşit s-a căzut de acord.

Aşa se face că în cadrul ultimei şedinţe de consiliu local ce a avut loc pe 26 septembrie, comuna Budeşti a ajuns să aibă în sfârşit formulă completă la conducere, după ce negocierile au decis că  UNPR-istul  Ioan Ciceu este viceprimarul localităţii.

Cei drept mandatul sau este de acum unul mai scurt, însă cu siguranţă va rămâne cunoscut ca  fiind unul dintre cele mai negociate ….!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *