Actualitate Sanatate

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Maramureş va avea un sediu modern – FOTO

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Maramureş va avea un sediu nou, mai modern, adaptat cerinţelor în continuă creştere din domeniul medical.

Autorităţile judeţene au deja un proiect şi au pus la punct şi o parte dintre detaliile viitorului sediu.

navigate_before
navigate_next

“Am avut saptamana trecuta o intalnire la Palatul Administrativ din Baia Mare cu reprezentantii conducerii Serviciului de Ambulanta si proiectantii noului sediu si am stabilit detaliile viitorului proiect. Mai sunt inca cativa pasi importanti de facut pana cand constructia va si demara dar am stabilit ca vom depune toate eforturile astfel incat in acest an sa identificam locatia exacta (in municipiul Baia Mare) , sursa de finantare (fonduri europene plus bugetul Consiliului Judetean Maramures) si apoi sa stabilim graficul de implementare.
Multumesc mult conducerii Serviciului de Ambulanta pentru implicare si sper ca in cativa ani, maramuresenii sa beneficieze de un sediu modern si servicii de calitate”, a declarat Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Maramureş a fost înfiinţat la data de 1 iunie 1995, prin Dispozitia Directiei Sanitare Maramures si isi desfasoara activitea în acelasi sediu deja capacitatea de servicii oferite populatiei a crescut constant.. Serviciul dispune de Statia centrala Baia Mare şi de un numar de şase substatii amplasate în orasele: Sighetu-Marmatiei, Viseu de Sus, Borsa, Targu Lapus, Seini şi Somcuta-Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *